Op 15 december vanaf 12.00 uur is er de leukste high tea! En eén ding is duidelijk: je gaat hier met een voldaan gevoel weg. Je kunt hier van de lekkerste high tea van Almere en omstreken genieten.

Als jij de Ditjes & Datjes leest, hebben wij deze speciale aanbieding voor jou. Want op 15 december kun je voor de speciale kerst-high tea plaatsnemen bij Tante Truus in Almere. Wij gaan jou dan enorm verwennen en het leukste: tv kok Sharon de Miranda ga jij daar zeker zien! Van het bijzondere bedrag van 12,50 gaat een groot deel naar het goede doel: naar een opleiding voor de medewerkers van Tante Truus zelf! Voor alle partijen dus een win-win situatie. Schrijf je snel in want vol = vol.

Update: Deze high tea is helemaal volgeboekt! Wat zijn we blij dat jullie hier met zoveel enthousiasme op afkomen! We gaan er, zoals altijd, een mooie high tea van maken.

Voor de teleurgestelde gasten die net iets te laat waren: je kunt uiteraard wel gebruik maken van onze reguliere high tea bij Tante Truus voor 18,50 euro p.p.. En om je teleurstelling iets te verzachten krijg je in de maand december 2017 en januari 2018 10 % korting en een feesteljk glaasje bubbels als je telefonisch of via email boekt met de omschrijving 'korting ditjes & datjes'. Bel of mail ons voor beschikbaarheid en reserveringen en meer informatie via: info@tantetruusalmere.nl of op telnr 036-533 0 533