Vaste klantenpas

Samen. Genieten!

Triade is er voor iedereen! Misschien ken jij Triade nog niet, maar ken jij Tante Truus, het Eksternest, of Dorpsboerderij Dronten wel! Want samen met haar ondernemingen creëert Triade een omgeving waarin medewerkers doen waar ze goed in zijn:

Werk met passie, overtuiging en bovenal veel plezier! Zodat iedereen kan deelnemen aan de maatschappij.

Speciaal voor onze klanten is er nu deze klantenpas. Vanaf 10 december lanceert Triade het nieuwe voordeelprogramma ‘Samen. Voordeel!’ . Bij 5 Triade locaties kun je sparen voor de leukste voordelen. Voor iedere euro die je besteedt, ontvang je een punt.

Spaar punten voor extra korting

Meer informatie over sparen vind je bij het onderdeel 'punten sparen'.

Ontvang speciale aanbiedingen

Al onze vaste klanten krijgen regelmatig een nieuwsbrief met leuke aanbiedingen, speciaal voor jou. Dit zie je in de Piggy app, op de piggy website of op het paneel bij de kassa. Want deze aanbiedingen geven wij in de vorm van vouchers en kun je inwisselen bij het scannen van je klantenpas.

Een verrassing voor je verjaardag

Een paar dagen voor je verjaardag (als je dit hebt ingevuld bij je profiel) ontvang je van ons een voucher voor een verjaardagskado, want bij een verjaardag hoort een kadootje ! Je ontvangt een e-mail waarin staat hoe je deze kunt ophalen.

Je eerste 20 punten cadeau

Zodra je compleet geregistreerd bent voor de pas ontvang je de eerste 20 punten cadeau.

Punten sparen

Als je meedoet met de Triade klantenpas spaar je punten bij elke aankoop, in onze winkel en lunchrooms. Je spaart 1 punt per euro en bij 100 punten kun je al een leuke korting uitkiezen!

Hoe spaar ik punten?

Om te sparen, scan je de digitale of plastic pas bij de kassa. Het aantal gespaarde punten en je nieuwe saldo zie je verschijnen op de Ipad, in je app en op de website. Wil je je punten inwisselen? Kijk dan bij het gedeelte 'punten inwisselen voor kortingsvouchers'.

Waar vind ik mijn puntensaldo?

Je saldo zie je op de app, de site en op de ipad bij de kassa.

Punten inwisselen voor kortingsvouchers

Gespaarde punten kun je direct inwisselen voor de speciale producten door middel van scannen van je pas. Je bepaalt zelf voor welke korting of product je spaart uit het aanbod. Het aanbod wisselt elk half jaar je vindt deze op de app en de site.

Sparen met de app en de pas

Download gratis de Piggy app voor iOS of Android. Daarna vragen we je om deel te nemen aan ons programma. Je kunt dit dan koppelen met de pas die je hebt ontvangen.

  • check je actuele puntensaldo
  • bekijk de kortingen en speciale vouchers
  • ontvang nieuws over onze aanbiedingen

Wil je de app liever niet installeren, dan kun je ook de website raadplegen: www.piggy.nl/

Is deelname gratis?

Deelname via app en onze pas is kosteloos.

Kan ik de digitale pas en plastic pas naast elkaar gebruiken?

Ja dat kan. Zo lang je de plastic pas hebt gekoppeld aan het e-mailadres dat je gebruikt om in te loggen in de app, worden de punten op hetzelfde account bijgeschreven. 

Samen sparen doe je bij:
Eksternest, Muiderweg 10, Almere
Roest, Markt 90, Almere
Tante Truus, Marktmeesterstraat 141, Almere
Dorpsboerderij Dronten, Wisentweg 5, Dronten
KleurKracht, Harmen Visserplein 5a, Emmeloord