High tea & Specials

High Tea zoals in Engeland

Uitgebreid genieten voor slechts €19.75 p.p.

Voor een overheerlijke high tea kunt u beslist terecht bij tante Truus. U wordt verwend met zoetigheid, hartige hapjes en zalige thee. Echt een momentje om van te genieten.

We serveren de High Tea vanaf twee personen, van te voren reserveren is verplicht.

Specials

Voor alle studenten in Almere serveren wij het 12 uurtje met een gratis glas melk of karnemelk of een kop koffie of thee voor slechts €7,50 p.p.

Wij willen de studenten graag kennis laten maken met Tante Truus. Hiervoor hebben wij een perfect lunch gerecht samengesteld namelijk het "12 uurtje". Het 12 uurtje is de hele dag te bestellen en bestaat uit een soepje met 2 plakken oerbrood, een heerlijke rundvlees of vega kroket en een gebakken ei. De prijs van €7,50 past perfect in het kleine studentenbudget. En nu krijg je dus op vertoon van een geldige studentenpas, gratis een glas melk of karnemelk of een kop koffie of thee bij je 12 uurtje geserveerd.

Studentenactie

Tot het einde van het jaar hebben wij een leuke studentenactie!!!  

Bij een kop koffie of thee ontvang je als student gratis een huisgemaakte chocolate chip cookie t.w.v. €1,50. Alleen verkrijgbaar op vertoon van een geldige studentenpas.


Van Jazz lunch tot theatershow

Bij tante Truus wordt er regelmatig iets leuks georganiseerd. De ene keer komt het Jazz combo langs om de gasten muzikaal te vermaken, de andere keer is het een theatershow. Hou de agenda in de gaten om deze specials mee te maken!

Agenda 2021

woensdag 18 maart GEANNULEERD WEGENS CORONA!!!
woensdag 17 juni GEANNULEERD WEGENS CORONA!!!
woensdag 16 september GEANNULEERD WEGENS CORONA!!!
woensdag 16 december GEANNULEERD WEGENS CORONA!!!