Thee

Een onvergetelijk lekker kopje thee

Dat kunt u van ons aannemen

Sociaal, ambachtelijke Thee. Dat is Té. Biologisch en puur. Theebladeren, vruchten specerijen of kruiden. Verder niets. Gewoon heel puur, zonder chemische toevoegingen en kleurstoffen.

Van losse theezakjes tot losse thee en zelfs theebloemen. Op de theekaart staan nu 21 soorten thee. Groene thee, zwarte thee, witte thee, kruidenthee, rooibosthee en speciale theesoorten zoals Pu Erh. Ze hebben typische namen gekregen die doen denken aan de herkomst van KleurKracht: Pionier, Poldergenot, Zeebodem en Flevo Thee. Maar ook voor speciale gelegenheden zijn diverse theesoorten samengesteld: het Fruitmandje, de LevensThee of de VisiThee. Wil je een speciale thee voor de seizoenen, probeer dan eens de Gurewind Thee of de Bloemen Thee.

Lees hier de theekaart.

Biologische thee

KleurKracht selecteert regelmatig passende en variërende theesoorten. Daarbij hebben we een bewuste keuze gemaakt voor biologische thee. Thee die past bij onze visie ‘eerlijkgemaakt’. De thee kopen we in bij maatschappelijk verantwoorde en milieubewuste leveranciers. Het verpakken van de thee gebeurt op onze eigen locatie waar mensen met een beperking met veel passie en enthousiasme werken aan dit product. Met het ruime assortiment is er altijd wel een thee naar jouw smaak!

Natuurlijk ook verkrijgbaar voor bedrijven! Met bijvoorbeeld het eigen logo of een eigen bijpassende theenaam. Neem contact met ons op voor meer informatie.